Bemutatkozás

1998-ban végeztem a szegedi Szent –Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvos Tudományi Karán. Szakvizsgáimat Fog-és szájbetegségekből, valamint Konzerváló Fogászat és Fogpótlástanból tettem le.

A diplomám megszerzése után az Állampusztai Büntetés-Végrehajtási Intézetben kezdtem meg gyógyító tevékenységemet, majd Szabadszállás Önkormányzatának megbízásából TB finanszírozott rendelőben dolgoztam 2007.októberéig. 2003 óta folytatok magánpraxist Harta nagyközségben.

Fazekas fogászat Harta váróterem 1Fazekas fogászat Harta váróterem 2

Célom a hozzám érkező betegek komlpex fogászati ellátása annak tudatában, hogy a fog betegségek a tudomány mai állása szerint befolyásolják bizonyos szerveink, szervrendszerünk egészségét. Szeretném, ha a hozzám érkező betegeken keresztül ez a szemlélet általánossá válna és a fogaink egészsége fontos része lenne az emberek életének.

Rendelőmben a szűrővizsgálat ingyenes, mert úgy gondolom a fogaink állapotának folyamatos nyomon követése az első lépés a fenti gondolkodásmód elfogadásához.

Nagy türelemmel foglalkozom a gyermekekkel. Bizony a „lyukas” tejfogat is be kell tömni! Nem azért, hogy a fogorvosnak több munkája legyen, hanem azért, hogy a szuvas fog okozta következményektől (fájdalom, gyulladás, arcfeldagadás) megóvjuk csemetéinket és a beavatkozástól való félelmét is megszüntesük. Fenti nézetemet terjesztendő már 2 éve, a védőnők felkérésére tájékoztató előadást szoktam tartani a kismamáknak, anyukáknak.

Fazekas fogászat Harta rendelő 02Fazekas fogászat Harta rendelő 01

Még hosszasan írhatnék a munkámat vezérlő elvekről, de mindezeket megtapasztalhatják, ha ellátogatnak a rendelőmbe. Közvetlen hangnemmel, barátsággal, figyelmességgel, pontossággal, precizitással, tisztasággal várom Önöket, családjukat, barátaikat és ismerőseiket.

Tisztelettel: Dr Fazekas Kinga